Isuzu Akoya

Powered for life

Isuzu Akoya D-Max

Isuzu D-Max

Ontdek de combinatie van power en comfort

Isuzu D-Max

Partner voor alle werk

Stabiliteit, veiligheid, zuinigheid en onvermoeibare trekkracht


In de wereld van de pick-up trucks, is de stijlvolle en robuuste D-Max toonaangevend door zijn agressieve lijn, uitzonderlijk soepele motor en legendarische duurzaamheid, zuinigheid en veiligheid. Zware ladingen verplaatsen doorheen de week, offroad paden verkennen, of vlotjes cruisen tijdens het weekend? Deze stoere Japanse pick-up laat u nooit in de steek!

Met een afstamming van uitermate sterke en betrouwbare vrachtwagens, is de Isuzu D-Max een pick-up met superieure stabiliteit, veiligheid en uitstekende prestaties op om het even welke weg, en dit met of zonder lading. De D-Max heeft een laadvermogen tot 1000 kilo en een onvermoeibare trekkracht tot 3500 kg door zijn uitzonderlijk sterke chassis en motor. Onder de motorkap vindt u de nieuwe EURO 5B+ dieselmotor, nog zuiverder en zuiniger. Japanse technologie ten top!
 

Pick-up rijden in stijl en comfort

De D-Max is voorzien van een ruime cabine met ruimte en comfort voor zowel bestuurder als passagiers. De ergonomisch ontworpen zetels bieden perfecte steun, terwijl de uitzonderlijke geluidsisolatie u afschermt van de buitenwereld. Het is kortom volop genieten in deze pick-up.

De Isuzu D-Max is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen; van basic tot luxe. Eenmaal per jaar wordt er tevens een speciale uitvoering uitgebracht. Afhankelijk van de uitvoering beschikt u over allerlei moderne snufjes die u mag verwachten in een wagen van de laatste generatie.

Meer weten? Download hier de Isuzu D-Max specificaties en brochure.Garage Dereeper te Brugge is erkend hersteller van de Isuzu D-Max pick-up truck. Vraag nog vandaag een proefrit aan en ervaar zelf het allerbeste van pick-up rijden!

Wist u dat?

Omdat de geschiedenis van Isuzu in Europe vrij recent is, weten velen niet dat Isuzu een wereldspeler is in de automobielwereld.
Wij willen u dus overtuigen;  wist u dat:

  • Isuzu de oudste Japanse constructeur is.
  • Isuzu de grootste producent ter wereld van zware en middelzware bedrijfsvoertuigen is.
  • Isuzu de grootste dieselmotor-constructeur ter wereld voor bedrijfsvoertuigen is.
  • Er van het vorige model D-MAX meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht werden.
  • Uw D-Max of N-series van 5 jaar garantie en assistentie geniet.
  • Isuzu bijzonder veel respect heeft voor het milieu.

Contacteer ons

Kia garage Dereeper

Pathoekeweg 29
8000 Brugge
Tel. +32 50 31 32 14
dereeper@kiabrugge.be

Openingsuren showroom

MA - VR:   9:00 - 12:00 & 13:00 - 18:00
ZA:         10:00 - 12:00 & 13:00 - 17:00

Openingsuren atelier

MA - VR:  8:00 - 12:00 & 13:00 - 18:00
ZA:          9:00 - 12:00